Näin otat Membookin koekäyttöön

Membookin käytön aloittaminen on helppoa ja sitä voi kokeilla myös itse. Jos tarvitset apua alkuun pääsyssä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@membook.fi
puh 045 7874 6100 (myös Whatsapp viestit toimivat meille!)

“Tuki on toiminut erinomaisesti. Jos on jotain ongelmia ollut, olemme heti saaneet apua. Ei ole koskaan jääty odottamaan eikä asiaa ole lykätty. Järjestelmätuki on pelannut tosi hienosti.”

Tapani Lahtivirta, puheenjohtaja, Helsingin Seudun Automobiiliklubi HAK ry

Kokeile kuukausi ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Membookia voi käyttää ilman pitkiä sitoumuksia. Ensimmäinen kuukausi on aina ilmainen. Kokeilujakson aikana täytyy kuitenkin maksaa mahdolliset maksutapahtumista tulevat kulut. Koeajan jälkeen palvelun käytön voi lopettaa. Jos yhdistys haluaa jatkaa palvelun käyttöä, se alkaa maksaa kiinteää, valitsemansa palvelun tason mukaista kuukausimaksua. Sopimuksen voi päättää aina seuraavan maksujakson loppuun eli käytännössä kuukauden irtisanomisajalla. Tutustu etukäteen sopimusehtoihimme. Hinnastomme löydät täältä.

Käyttöönoton vaiheet:

  1. Rekisteröidy ensin palveluun luomalla henkilökohtainen Membook-tili. Pääset rekisteröitymään tästä. Tarkempi ohje rekisteröitymiseen löytyy tukisivustomme artikkelista.
  2. Luo yhteisö (anna asetukset, perustiedot ym.) – katso yhteisön luomisen tarkempi ohje tästä.
  3. Luo hinnasto ja laskutusperusteet (jos haluat kokeilla myös laskutusta). Katso hinnaston ohje tästä. Hinnaston luominen ei ole välttämätöntä, jos haluat vain kokeilla rekisteriä yleisellä tasolla.
  4. Yksin on tylsää. Lisää jäseniä tiedostosta tai kutsu uusia jäseniä – lue tarkemmat ohjeet tästä.

Näin helppoa se on – nyt olet valmis kokeilemaan Membookia. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tulee kysyttävää. Olemme täällä teitä varten!