Jäsenrekisteri ja paljon muuta kivaa!

Membook on jäsenrekisteri yhdistyksille ja muille yhteisöille.  Autamme yhdistyksiä täyttämään GDPR:n velvoitteet. Nyt on hyvä hetki laittaa jäsenrekisteri kuntoon!

Palvelumme tukee yhteisöllistä toimintaa monilla muillakin tavoilla. Sen avulla yhdistyksen laskutus automatisoituu ja myös muut taloushallinnon rutiinin kevenevät. Myös yhdistyksen viestintä on Membookin avulla entistä helpompaa. Haluamme, että yhdistystoiminnassa voidaan käyttää aikaa yhdessä olemiseen ja tekemiseen hallinnon pyörittämisen sijaan.

“Yhteistyö sujui alusta lähtien tosi heittämällä. Lähetettiin meidän jäsenkanta Excelissä Membookille, ja se oli parin tunnin päästä jo käytettävissä.”

Tapani Lahtivirta, puheenjohtaja, Helsingin Seudun Automobiiliklubi HAK ry

Ainutlaatuista Membookissa on se, että se on kehitetty erityisesti yksittäisten jäsenten näkökulmasta. Monessa mukana olevat yhdistysten jäsenet ovat tähän asti joutuneet seuraamaan keskusteluja ja vastaanottamaan laskuja kirjautumalla moniin eri paikkoihin ja seuraamalla monia eri kanavia. Tämän me aiomme muuttaa!

Membook sopii kaiken kokoisille yhdistyksille ja yhteisöille. Moniportaisille järjestöille voidaan räätälöidä heille sopiva palvelu. Membookia voivat käyttää niin rekisteröidyt yhdistykset kuin epäviralliset yhteisöt kuten esimerkiksi työpaikan futisjengi tai opiskelukavereiden porukka.

Voit kokeilla kuukauden ajan Basic -versiotamme maksutta ja palvelustamme löytyy myös kokonaan ilmainen versio rekisterin ylläpitoon, jos ette tarvitse laskutusominaisuutta. Tutustu ja kokeile – se ei maksa mitään!

Mitä helpotusta Membook tuo vastuuhenkilöille? Entä rivijäsenelle?

Yhdistyksen vastuuhekilöt voivat hoitaa Membookissa monta rutiinitehtävää entistä helpommin. Membookissa voi:

• ylläpitää jäsenrekisteriä
• lähettää jäsenille viestejä ja tiedotteita
• automatisoida jäsenmaksujen laskutuksen sekä maksusuoritusten kirjauksen
• vastaanottaa uudet jäsenhakemukset
• perustaa suljettuja ryhmiä esim. hallitukselle ja erilaisille toimikunnille viestintää varten.

Käytännössä Membook siis tuo avun moniin ongelmiin, joita yhdistyksissä on aiheutunut esim. jäsenten vanhentuneista yhteystiedoista, jäsenmaksujen keräämisestä ja perimisestä sekä useiden viestintäkanavien ylläpidosta.

Yhdistysten jäsenet voivat Membookissa:

• maksaa jäsenmaksut suoraan Membookissa verkkopankkien kautta
• saada tiedon tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista
• seurata yhteisöjen sosiaalisen median kanavia
• osallistua viestiketjuihin
• liittyä uusiin yhdistyksiin

Jäsen, joka on mukana esim. jalkapalloseurassa, vanhempainyhdistyksessä ja hyväntekeväisyysjärjestössä, jotka kaikki käyttävät Membookia, näkee Membookissa helposti ajankohtaiset asiat kaikista kolmesta yhdistyksestä: erääntyvät maksut, uusimmat tiedotteet ja keskustelut.