Mitä Membookin käyttö maksaa?

Membookin hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausimaksuun, jonka lisäksi veloitamme toteutuneista maksutapahtumista. Membookia voit kokeilla veloituksetta ja sitoumuksetta kuukauden ajan.  Ainoastaan toteutuneista maksutapahtumista veloitamme myös kokeilujakson aikana. Yksittäiselle jäsenelle Membookin käyttö on aina ilmaista.

FREE
0 € / kk
Kun alle 200 jäsentä
JÄSENREKISTERI
VIESTIT
RYHMÄT
Aloita TÄSTÄ!
BASIC MINI
0 € / kk
Kun alle 200 jäsentä
KUTEN FREE JA LISÄKSI
LASKUTUS
LISÄTIEDOT
Aloita TÄSTÄ!
BASIC
15 € / kk
Kun yli 200 jäsentä
KUTEN FREE JA LISÄKSI
LASKUTUS
LISÄTIEDOT
Aloita TÄSTÄ!

Katso itsenäisen käytön aloitusohjeet tästä ja kokeile Basic -versiota kuukausi ilmaiseksi! Tai ota yhteyttä myyntiimme, niin sovitaan demoesittely.

Membookia käyttävät myös moniportaiset järjestöt. Premium -versiossamme on hierarkinen organisaatiorakenne ja käyttäjätasot. Kysy lisää myynnistämme ja pyydä järjestöllenne tarjous!

Basic Mini, Basic ja Premium -versioissa veloitamme lisäksi Membookin kautta välitetyistä maksutapahtumista toteutuneen mukaan (mikäli laskutusominaisuus on käytössä). Maksutapahtumat veloitetaan 3 kk välein jälkikäteen.

  • Basic Mini -versiossa 1,75 € / kpl
  • Basic -versiossa 0,85 € / kpl
  • Premium -versiossa isommissa tapahtumamäärissä sopimushinta.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FREE // 0 € / kk

Ilmainen versiomme jäsenrekisterin ylläpitoon sekä viestien lähettämiseen, kun yhdistyksessä on alle 200 jäsentä. Ilmaisversiossa ei ole laskutusominaisuutta. Sopii hyvin pienille yhdistyksille, jotka eivät peri jäsenmaksua. Tutustu myös kuukausimaksuttomaan Basic Miniin (ks. alla), mikäli teillä on tarve laskuttaa, mutta jäseniä on vähän.

BASIC MINI // 0 € / kk

Basic Mini on pienille yhdistyksille tarkoitettu kuukausimaksuton palvelu, ja siinä yhdistys saa käyttöönsä kaiken tarvittavan: jäsenrekisterin ja viestien lähetyksen lisäksi Basic Mini sisältää myös laskutuksen, monipuoliset lisätiedot ja toimihenkilörekisterin. Voi luoda erilaisia lisätietokenttiä ja kerätä jäsenistöstä juuri niitä tietoja, mitä tarvitsette. Palvelumme kehittyy jatkuvasti, joten samalla rahalla saat jatkossa myös uudet versiomme! Toteutuneista maksutapahtumista veloitamme 1,75 €/kpl. Mahdollisuus myös paperilaskujen lähetykseen palveluna kauttamme.

Jos tapahtumamäärä nousee yli 200 kappaleen, kannattaa siirtyä kk-maksulliseen versioon, jossa tapahtumaveloitus on vastaavasti edullisempi.

BASIC // 15 € / kk

Basic -palvelun hinta on 15 € / kk, ja siinä yhdistys saa käyttöönsä kaiken tarvittavan: jäsenrekisterin ja viestien lähetyksen lisäksi sisältää myös laskutuksen, monipuoliset lisätiedot ja toimihenkilörekisterin. Voi luoda erilaisia lisätietokenttiä ja kerätä jäsenistöstä juuri niitä tietoja, mitä tarvitsette. Palvelumme kehittyy jatkuvasti, joten samalla rahalla saat jatkossa myös uudet versiomme! Toteutuneista maksutapahtumista veloitamme 0,85 €/kpl. Mahdollisuus myös paperilaskujen lähetykseen palveluna kauttamme.

PREMIUM // PYYDÄ TARJOUS

Isommille järjestöille tuotamme heidän tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Premium-versio hinnoitellaan järjestön koon ja alaorganisaatioiden määrän mukaan. Membook sopii myös moniportaisille, hierarkisille järjestöille. Membookia kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, ja siksi haluamme kuulla, mitä meiltä toivoisitte. Ottakaa siis yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@membook.fi ja pyytäkää tarjous!

Mikä maksutapahtumaveloitus? Saako paperilaskutuksen?

Maksutapahtumaveloitus tarkoittaa maksusuoritusta, jonka yhteisö saa Membookin kautta lähettämäänsä laskua vastaan. Emme siis veloita lähetetyistä laskuista, ainoastaan vastaanotetuista suorituksista. Hinta sisältää maksunvälittäjän palkkion sekä keräilytilimme viitepalkkion. Asiakas vastaa oman pankkitilinsä palvelumaksuista. Toteutuneista maksutapahtumista veloitetaan myös ilmaisen kokeilujakson aikana.

Lisämaksusta paperilaskujen postitus alle postimerkin hinnalla!

Mikäli teillä on jäseniä, jotka eivät käytä sähköpostia tai nettipalveluita, laskut voidaan lähettää myös perinteisellä postilla kauttamme. Veloitamme tällöin tulostus-, kuoritus- ja postituskulut sekä toteutuneet postimaksut.

Postituspalveluhinnasto per 1.10.2019.

Membook -paperilaskun lähetys – alle 600 kpl erä: 1,25 €/kpl + alv (1,55 €/kpl sis. alv).

Membook -paperilaskun lähetys – yli 600 kpl erä: 1,05 €/kpl + alv (1,30 €/kpl sis. alv).

Hinta sisältää laskun tulostuksen, kuorituksen, kirjekuoren sekä postimaksun Economy Vakiokirjeenä. Pidätämme oikeuden muutoksiin kolmansien osapuolten hinnanmuutosten johdosta. Postituskuluihin lisätään mahdollinen Postin kiloveloitus.