Mitä Membookin käyttö maksaa?

Membookin hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausimaksuun, jonka lisäksi veloitamme toteutuneista maksutapahtumista. Membookia voit kokeilla veloituksetta ja sitoumuksetta kuukauden ajan.  Ainoastaan toteutuneista maksutapahtumista veloitamme myös kokeilujakson aikana. Yksittäiselle jäsenelle Membookin käyttö on aina ilmaista.

FREE (poistumassa)
0 € / kk
Kun alle 100 jäsentä
JÄSENREKISTERI
VIESTIT
EI LASKUTUSTA
Aloita TÄSTÄ!
BASIC MINI
0 € / kk (1.4.2023 jälkeen 5 €/kk)
Kun alle 100 jäsentä
KUTEN FREE JA LISÄKSI
LASKUTUS
LISÄTIEDOT
Aloita TÄSTÄ!
BASIC
15 € / kk
Kun yli 100 jäsentä
KUTEN FREE JA LISÄKSI
LASKUTUS
LISÄTIEDOT
Aloita TÄSTÄ!

Katso itsenäisen käytön aloitusohjeet tästä ja kokeile Basic -versiota kuukausi ilmaiseksi! Tai ota yhteyttä myyntiimme, niin sovitaan demoesittely.

Membookia käyttävät myös moniportaiset järjestöt. Premium -versiossamme on hierarkinen organisaatiorakenne ja käyttäjätasot. Kysy lisää myynnistämme ja pyydä järjestöllenne tarjous!

Basic Mini, Basic ja Premium -versioissa veloitamme lisäksi Membookin kautta välitetyistä maksutapahtumista toteutuneen mukaan (mikäli laskutusominaisuus on käytössä). Maksutapahtumat veloitetaan 3 kk välein jälkikäteen.

  • Basic Mini -versiossa 1,75 € / kpl
  • Basic -versiossa 0,85 € / kpl
  • Premium -versiossa isommissa tapahtumamäärissä sopimushinta.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FREE // 0 € / kk / POISTUVA VERSIO

Ilmainen versiomme jäsenrekisterin ylläpitoon sekä viestien lähettämiseen, kun yhdistyksessä on alle 100 jäsentä. Ilmaisversiossa ei ole laskutusominaisuutta. Sopii hyvin pienille yhdistyksille, jotka eivät peri jäsenmaksua. Tämä versio on poistumassa vuoden 2023 loppuun mennessä. Suosittelemme tutustumaan Basic Miniin (ks. alla), mikäli teillä on tarve laskuttaa, mutta jäseniä on vähän.

BASIC MINI // 0 € / kk // 1.4.2023 alkaen 5 €/kk (veloitetaan 12 kk välein).

Basic Mini on pienille yhdistyksille (alle 100 jäsentä) tarkoitettu palvelu, ja siinä yhdistys saa käyttöönsä kaiken tarvittavan: jäsenrekisterin ja viestien lähetyksen lisäksi Basic Mini sisältää myös laskutuksen, monipuoliset lisätiedot ja toimihenkilörekisterin. Voi luoda erilaisia lisätietokenttiä ja kerätä jäsenistöstä juuri niitä tietoja, mitä tarvitsette. Palvelumme kehittyy jatkuvasti, joten samalla rahalla saat jatkossa myös uudet versiomme! Toteutuneista maksutapahtumista veloitamme 1,75 €/kpl. Mahdollisuus myös paperilaskujen lähetykseen palveluna kauttamme.

Kun jäsenmäärä nousee yli 100 jäsenen, siirrämme teidät automaattisesti Basic-versioon, jossa kk-maksu on kalliimpi, mutta maksutapahtumaveloitus on vastaavasti reilusti edullisempi.

BASIC // 15 € / kk

Basic -palvelun hinta on 15 € / kk, ja siinä yhdistys saa käyttöönsä kaiken tarvittavan: jäsenrekisterin ja viestien lähetyksen lisäksi sisältää myös laskutuksen, monipuoliset lisätiedot ja toimihenkilörekisterin. Voi luoda erilaisia lisätietokenttiä ja kerätä jäsenistöstä juuri niitä tietoja, mitä tarvitsette. Palvelumme kehittyy jatkuvasti, joten samalla rahalla saat jatkossa myös uudet versiomme! Toteutuneista maksutapahtumista veloitamme 0,85 €/kpl. Mahdollisuus myös paperilaskujen lähetykseen palveluna kauttamme.

PREMIUM // PYYDÄ TARJOUS

Isommille järjestöille tuotamme heidän tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Premium-versio hinnoitellaan järjestön koon ja alaorganisaatioiden määrän mukaan. Membook sopii myös moniportaisille, hierarkisille järjestöille. Membookia kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, ja siksi haluamme kuulla, mitä meiltä toivoisitte. Ottakaa siis yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@membook.fi ja pyytäkää tarjous!

Mikä maksutapahtumaveloitus? Saako paperilaskutuksen?

Maksutapahtumaveloitus tarkoittaa maksusuoritusta, jonka yhteisö saa Membookin kautta lähettämäänsä laskua vastaan. Emme siis veloita lähetetyistä laskuista, ainoastaan vastaanotetuista suorituksista. Hinta sisältää maksunvälittäjän palkkion sekä keräilytilimme viitepalkkion. Asiakas vastaa oman pankkitilinsä palvelumaksuista. Toteutuneista maksutapahtumista veloitetaan myös ilmaisen kokeilujakson aikana.

Lisämaksusta paperilaskujen postitus alle postimerkin hinnalla!

Mikäli teillä on jäseniä, jotka eivät käytä sähköpostia tai nettipalveluita, laskut voidaan lähettää myös perinteisellä postilla kauttamme. Veloitamme tällöin tulostus-, kuoritus- ja postituskulut sekä toteutuneet postimaksut.

Postituspalveluiden hinnasto päivittyy useamman kerran vuodessa (riippuen Postin hinnannostoista), joten tarkista ajantasainen hinnasto tukisivustoltamme: https://tuki.membook.fi/help/membook-hinnasto