Wohoo-e1443019456568

Iloisia uutisia! Kohta se on täällä. Nimittäin täysin uudenlaisen jäsenrekisterin ja jäsenpalvelun beta-version julkaisu. Olemme hyvin hyvin lähellä. Tätä on odotettu ja tämän eteen on tehty sekä tausta- että kehitystyötä pitkään. Vaikka ohjelmistojen kehitys on nykyisin ketterää ja nopeata, liittyy työhön monia resurssi- ja epävarmuustekijöitä, jotka on ratkaistava tavalla tai toisella.

Ensimmäisen kerran puhuimme Membookista jo viime syksynä, mutta ajatus palvelusta on muhinut ja sitä on valmisteltu jo kauan ennen sitä. Viime syksynä ajattelimme (liian optimistisesti?) että alkuvuodesta 2015 meillä on jo uusi palvelu käytössä ja voimme siirtää vanhat Nekkari-asiakkaat pikkuhiljaa Membookin puolelle. Toisin kävi. Tuli mutkia matkaan ja vähän muutakin (niistä ehkä joskus tarkemmin tuolla Membook storyn puolella…). Mutta nyt uskallamme luvata ääneen että kohta sitä pääsee ihan julkisesti, virallisesti ja avoimesti sekä kokeilemaan että käyttämään. Hinnasto on myös työn alla ja sekin julkaistaan samalla kuin ohjelmisto.

Tervetuloa mukaan!

P.S. Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt takuulla ajantasalla kaikesta. Emme spämmää, vaan tarjoilemme aina myös kiinnostavaa järjestötietoutta ja -uutisia.