Mari_Siuvatti_220616_ANenonen-12

Joskus saattaa systeemin kuin systeemin kanssa käydä niin, että sormi menee käyttäjällä suuhun, oikea nappi ei löydy tai homma vaan takkuaa. Ei hätää, apu on lähellä ja sitä tarjoaa oikea, elävä ihminen. Membookin asiakaspalvelusta vastaa teräshermoinen Mari Siuvatti. Mari on monissa liemissä keitetty ammattilainen, joka ottaa ilolla vastaan kaikenlaiset tiedustelut ja auttaa asiakkaita eteenpäin. Mari varmistaa, ettei käyttäjä jää ongelmansa kanssa yksin. Tämä on yksi kaikkein tärkeimmistä asioista Membookilla. Kaveria ei jätetä!

Käyntikortissasi lukee Customer Happiness Officer. Kerro vähän mitä käytännössä teet?

Vastuullani on Membookin asiakaspalvelu eli kavereiden kesken aspa. Autan asiakkaita mahdollisissa pulmatilanteissa, esimerkiksi jos käyttäjällä on ongelmia rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa, jäsenlaskun maksamisessa tai yhdistyksen pääkäyttäjä tarvitsee apua palvelun asetusten kanssa tai vaikkapa jäsenlaskutuksen määrittelyssä. Tämä on sitä parasta tekemistä kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja olla avuksi! Lisäksi teen asiakkuuksien käyttöönottoja sekä tiiviistä yhteistyötä softakavereiden kanssa mm. testaamalla uusia ominaisuuksia ja luomalla ohjeita käyttäjille. Työ on tosi monipuolista eikä tässä juuri tule vastaan kahta samanlaista päivää – tykkään!

Minkälaisissa tilanteissa apuasi useimmiten kaivataan?

Eniten apua on on tarvittu rekisteröitymisen yhteydessä. Esimerkiksi ihan alussa Membookin kutsu oli voimassa 7 päivää. Huomasimme, että tämä aiheuttaa hämminkiä ja muutimme sen pikaisesti 60 päivään. Keräämme jatkuvasti palautetta kentältä ja korjaamme asiat mahdollisimman nopeasti niin että homma toimii käyttäjän näkökulmasta jouhevasti. Hienosti asiakkaat ovat kyllä osanneet käyttää Membookia!

Mitä teit ennen kuin liityit Membookin riveihin?

Täällä Salossa kun ollaan niin minäkin olin Nokialla töissä vajaat 20 vuotta. Näistä vuosista viimeiset toimin toiminnanohjausjärjestelmä SAP:n järjestelmäasiantuntijana loppukäyttäjien tukena ja kouluttajana. Systeemit ja käyttäjien auttaminen ovat siis minulla verissä ja olen aina tykännyt näistä hommista!

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on ihmisten kanssa tekemisissä oleminen ja tämä meidän ihana työyhteisö! Pulmat ratkaistaan kimpassa ja aina saa vertaistukea. Meillä on täällä hauskoja tyyppejä töissä ja ihania asiakkaita. Tykkään myös kun saan olla mukana kehittämässä jotain uutta, joka ihan oikeasti helpottaa monen ihmisen tekemisiä ja tekee tästä maailmasta piirun verran paremman paikan.

Terveisesi Membookin käyttäjille?

Lähtekää rohkeasti vaan kokeilemaan! Membook on oikeasti helppo nettipalvelu. Jos joku kohta tuntuu epäselvältä, niin ota reippaasti yhteyttä ja selvitetään homma yhdessä. Sitä varten olen täällä!