Membook tilitoimistoille

 

  • Onko tilitoimistollanne paljon yhdistysasiakkaita?
  • Tuottaako jäsenlaskutus teille paljon työtä ja vaivaa, tai hoitaako yhdistys sitä itse vaihtelevalla menestyksellä?
  • Onko yhdistyksestä vaikea saada tietoja jäsenmaksuista tai jääkö homma tilitoimistonne harteille?

Jos vastasitte yhteenkään kysymykseen ”Kyllä!” niin ratkaisu saattaisi löytyä yhteistyöstä Membookin kanssa.

Nykyaikainen yhdistelmä asiakkaittenne käyttöön

Pilvipohjaisten palveluiden etu on se, että niiden käyttöä voi hajauttaa useammalle henkilölle. Tällöin jäsenrekisteri, jäsenlaskutus tai taloushallinto ei ole enää yhden ihmisen harteilla – tai pahimmassa tapauksessa yhden ihmisen tietokoneella!

Kun yhdistys hoitaa Membookilla jäsenlaskutusta, Membook noutaa yhdistyksen viitetapahtumat, kirjaa suoritukset rekisteriin, ja tilittää suoritukset viikoittain yhdistyksen tilille. Katso tarkempi laskutusprosessin kuvaus tästä.

Procountor -integraatiossa noudamme Membookissa oleville tuotteille oikean tilikartan tilin ja dimension, sekä tuotamme maksetuista jäsenmaksuista muistiotositteen yhdistyksen kirjanpitoon. Integraation kytkeminen on maksutonta, riittää että yhdistyksellä on käytössä molemmat ohjelmistot eli asiakassuhde sekä Membookin että Accountor Finagon kanssa.

Hyödyllisiä materiaaleja ja linkkejä

Toimitusjohtajamme Tiina Vainio oli mukana vuoden 2019 Tilitoimistopäivässä. Hän pohti tuolloin puheenvuorossaan tilitoimistojen liiketoimintamahdollisuuksia yhdistyssektorilla. Jos et ollut mukana viime vuonna tai et nähnyt Tiinan esitystä, tässä vielä linkki noihin vuoden takaisiin materiaaleihin:

Yhdistysten digitalisoituminen tarjoaa mahdollisuuksia tilitoimistoille

Olemme varmasti yhtä mieltä siitä, että yhdistyksissäkin hallintohommat ovat menossa kokoajan ammattimaisempaan suuntaan ja samalla toiveet myös tietojärjestelmille kasvavat. Tilitoimistoja tarvitaan jatkossakin entistä enemmän avuksi yhdistyksille, kun vaatimukset kasvavat myös viranomaisten taholta – esimerkkeinä vaikkapa GDPR ja tulorekisteri.

Membook ja Finago tekevät tiivistä yhteistyötä palvellakseen yhdistyksiä kokonaisuutena. Olemme tehneet yhdessä mm. ladattavan oppaan Yhdistyksen jäsen- ja taloushallinto netissä, jota voit jakaa vapaasti suoraan asiakkaillesi. Aiheeseen liittyvä webinaari löytyy tästä linkistä.

Finagon blogista löytyy tilitoimistoyrittäjä Jaana Inkeroisen haastattelu Membookin hyödyistä, kannattaa lukea:

Näin yhdistysasiakkaat hyötyvät Procountorin ja Membookin yhdistelmästä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Membookista sekä Membook + Procountor -yhdistelmästä. Syksy on hyvää aikaa uudistaa järjestelmiä ja käyttöönotot ehtivät vielä hyvin ennen uuden jäsenkauden alkua.