Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Membookista? Tarvitsetko apua palvelun käytössä?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää. Olemme läsnä kaikissa tutuissa kanavissa.

Asiakaspalvelu:

[email protected]

puh +358 45 7874 6100

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-16.

Voit lähettää kysymyksesi meille myös tekstiviestillä tai WhatsApin yksityisviestillä. Mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen (joskus olemme koulutuksissa, tai asiakkaiden kanssa palaverissa), jätä viesti vastaajaan, lähetä meille sähköpostia, tai laita viesti, niin palaamme asiaan pikaisesti.

Membook tiedottaa / WhatsApp tiedotteet:

Haluatko saada tärkeät Membook-tiedotteet suoraan WhatsAppiin? Lisää asiakaspalvelumme numero +358 45 7874 6100 ensin puhelimesi yhteystietoihin, ja lähetä meille sen jälkeen viesti, jossa lukee ytimekkäästi: ”Haluan listalle”. Lisäämme sinut vastaanottajaksi tiedotelistallemme, ja saat jatkossa tärkeät tiedotteemme näppärästi WhatsAppiin. Huom! Tiedote toimii vain, mikäli numeromme löytyy puhelimesi yhteystiedoista, sillä näin varmistetaan että viestimme ovat toivottuja. Tiedotamme listalaisille tärkeimmät kuulumiset, tuoteuutiset ja tietenkin mahdolliset häiriötilanteet. Emme spämmää!

Listan tietosuoja: WhatsApp -lista toimii hieman erilailla, kuin perinteinen WhatsApp-ryhmä; listan jäsenet eivät näe toisiaan, ja mahdolliset vastaukset menevät yksityisviestinä vain Membookille eli lähettäjälle. Listalle liityminen on turvallista. Voit poistua listalta joko ilmoittamalla siitä meille, tai poistamalla yhteystietomme puhelimestasi, jolloin viestit vain lakkaavat tulemasta.

Myynti:

Toimitusjohtaja Tiina Vainio
[email protected]
puh +358 040 525 8340

Jos liikut Salon seudulla, niin olet lämpimästi tervetullut kaffelle Salon toimistollemme Tehdaskatu 6:een (sovi kuitenkin tapaaminen etukäteen, että olen varmasti paikalla).

Voit myös lähetää yhteydenottopyynnön tai tiedustelun alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kuulemisiin!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti