Membook ja integraatiot

Rakennamme Membookista markkinoiden monipuolisinta järjestöpalvelua ja siihen liittyen etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita, joiden kanssa voisimme tehdä yhteistyötä järjestösektorilla.

Vinkkaa Membookin ”kylkeen” sopivasta palvelusta Tiinalle, niin katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä.

TOTEUTETUT INTEGRAATIOT:

TALOUSHALLINTO – PROCOUNTOR

Kun yhdistys hoitaa Membookilla jäsenlaskutusta, Membook noutaa yhdistyksen viitetapahtumat, kirjaa suoritukset rekisteriin, ja tilittää suoritukset viikoittain yhdistyksen tilille. Procountor -integraatiossa noudamme tilikartan ja dimensioiden tiedot tuotteille sekä tuotamme maksetuista jäsenmaksuista muistiotositteen yhdistyksen kirjanpitoon. Integraation kytkeminen on maksutonta, riittää että yhdistyksellä on käytössä molemmat ohjelmistot eli asiakassuhde sekä Membookin että Accountor Finagon kanssa.

TAPAHTUMIENHALLINTA: LYYTI

Jos yhdistys käyttää Lyytiä tapahtumien hallintaan, niin tämän integraation avulla Lyytin tapahtumakalenterin saa näkymään jäsenille Membookissa.

Lyytiin voi myös siirtää tapahtumien osallistujia suoraan Membookista ”nappia painamalla” eikä sen tarvitse enää tehdä manuaalisia excel-siirtoja. Yhdistyksen määrittämistä asetuksista riippuu, näkeekö jäsen Membookissa kaikki yhdistyksen tapahtumat, vai ainoastaan ne, joihin hänen tietonsa on siirretty. Tapahtumaan voi myös ilmoittautua suoraan Membookista (Lyytin ilmoittautumislomake aukeaa), ja palvelu alustaa jäsenen perustiedot valmiiksi ilmoittautumislomakkeelle.

Jos teillä on yhdistyksessä jo Lyyti käytössä ja haluatte hyödyntää ko. integraatiota, kysy lisää asiakaspalvelustamme. Integraation hyödyntäminen on kk-maksullinen lisäpalvelu.

MEMBOOK API

Membook tarjoaa yhteisöille mahdollisuuden käyttää Membookin julkista APIa eli rajapintaa yhteisön tietojen tarkastelemiseen ja esittämiseen julkisesti sovelluksen ulkopuolella. Osa jäsenrekisterin tiedoista voidaan tarvittaessa esimerkiksi esittää rajapinnan avulla verkkosivuilla niin, että tiedot päivittyvät sitä mukaa, kun niitä päivitetään Membookissa, eikä muutoksia tarvitse tehdä erikseen.

Lue julkisen API:n käytöstä tarkemmin ohjeestamme.