Lauri Kivelä, Membook, myynti

Membookin kokeilijat ja uudet käyttäjät tutustuvat meillä yleensä ensimmäiseksi Lauriin. Lauri Kivelällä on pitkä kokemus erilaisista yhdistyksistä ja hankkeista. Membookin tiimissä hän auttaa palvelustamme kiinnostuneita yhdistyksiä ja koekäyttäjiä.

Mikä on tehtäväsi Membookissa?

Palvelen erityisesti pieniä ja keskikokoisia yhdistyksiä Membookin hankintaan ja koekäyttöön liittyvissä asioissa. Pidän Membookista kiinnostuneille yhdistyksille palvelun demoesittelyitä, autan heitä pääsemään alkuun ja vastaan tarjouspyyntöihin ja muihin tiedusteluihin. Meille on tärkeää, että Membookin kokeilu on helppo ja miellyttävä kokemus.

Mitä teet Membookin ulkopuolella?

Harrastan musiikkia ja satunnaista DJ-keikkailua. Työajan ulkopuolella minut pitää kiireisenä lapsiperheen riemukas arki.

Mitä teit ennen kuin liityit Membookin riveihin?

Olin RAY:n rahoittaman Verto Verkossa -hankkeen projektisihteeri. Projektin tarkoituksena oli kehittää Salon SYTY ry:n jäsenyhdistyksien vertaistukitoimintaa ja viestintää sosiaalisen median ja nettiviestinnän keinoin. Sitä ennen työskentelin Helsingissä järjestösihteerinä taiteilijayhdistys Muu ry:ssä.

Mikä on parasta työssäsi?

Työkaverit, asiakaskontaktit ja usko tuotteeseen. Selkeä visio ja kansainvälistyminen innostavat ja kannustavat työssä.

Mikä on haastavinta?

Membookissa on paljon mahdollisuuksia ja sen kaikkien ominaisuuksien ja palvelun konseptin sisäistämisessä on vielä paljon oppimista. Onneksi työkaverit auttavat.  Palvelun hyödyt ja käyttötavat ovat erilaisia riippuen siitä, katsotaanko asiaa yhdistyksen hallinnon, palvelun pääkäyttäjien vai yksittäisten jäsenten näkökulmasta.

Terveisesi yhdistysväelle, niin aktiiveille kuin rivijäsenille?

Ottakaa rohkeasti yhteyttä jos asiakasrekisterin uusiminen on ajankohtaista, kaipaatte helpompia tapoja hoitaa yhdistyksen laskutusta tai haluatte kehittää viestintäänne. On ilo auttaa! Monipuolinen yhdistyskokemukseni auttaa ymmärtämään asiakkaan näkökulmaa: millaiset asiat askarruttavat, ja mitä käyttöönotto vaatii. Haluan ymmärtää tarpeenne ja haasteenne ja auttaa ratkaisemaan niitä.

Haluaisitko saada Laurilta Membookin demoesittelyn tai apua koekäytössä? Ota yhteyttä Lauriin myynti@membook.fi tai puh 050 382 0069.