Membook Oy on valittu mukaan Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolulle! Hakijayrityksiä oli 49 kpl ja näistä 15 valittiin kasvun sparraukseen. Salosta mukaan pääsivät myös mm. 3DTech Oy, Homnia, PixMoor Oy, Soficta Oy (Aistio), Thinger Solutions Oy sekä ValueSource Partners Oy.

Toimitusjohtaja Tiina Vainio iloitsee Membookin pääsystä mukaan: “Haimme Kasvu Openiin jo pari vuotta sitten, mutta silloin ei vielä tärpännyt. Kahdessa vuodessa yrityksemme on mennyt todella paljon eteenpäin. Meillä on jo yli 200 asiakasyhdistystä, lähes 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja tuotteen ensimmäinen vaihe kunnossa. Kasvusuunnitelmamme vakuutti tuomariston!”

Membookin visio on olla järjestöhallinnon rohkea uudistaja. Alalta on puuttunut yhtenäiset käytännöt – jotka ovat tuttuja vaikkapa taloushallinnon puolelta. Yhdistykset joutuvat turvautumaan suureen määrään erilaisia sovelluksia ja palveluita hoitaessaan jäsenrekisteriä, laskutusta, viestintää ja muita järjestölle tarpeellisia toimia. Membookin avulla haluamme vähentää tätä pirstaleisuutta ja tarjota alustan, jolla nämä tärkeimmät asiat hoituvat helposti ja näppärästi yhdessä paikassa.

Jäsenen näkökulmasta Membook on se palvelu, johon kirjaudutaan vain kerran – aivan kuten Facebookiin. Kaikki omat jäsenyydet ja yhdistykset joihin käyttäjä kuuluu, löytyvät yhden tunnuksen ja salasanan takaa, kun nämä käyttävät Membookia.

“Haluamme tehdä jäsenyydestä helppoa ja tuoda yhdistyksille edullisen työkalun huolehtia yhteisöstään myös virtuaalisesti. Tavoittelemme palvelullamme tottakai myös kansainvälisiä markkinoita. Kasvu Openista toivon löytäväni vinkkejä erityisesti kasvuun ja sen johtamiseen, rahoitukseen sekä kansainvälistymiseen. Odotan innolla tulevaa!” Tiina Vainio iloitsee.

Lue: Kasvu Open tiedote