Onko teidän yhdistyksellänne jo hyvä tilitoimistokumppani? Entä taloushallinnon ohjelmisto, joka toimii yhdessä jäsenrekisterin kanssa? Oletteko jakaneet työtaakkaa tilitoimiston kanssa?

Nykyaikaisten pilvipohjaisten ohjelmistojen iso etu on se, että niiden käyttöä voi hajauttaa useammalle henkilölle. Tällöin ei jäsenrekisteri, jäsenlaskutus tai taloushallinto ole enää yhden ihmisen harteilla – tai pahimmassa tapauksessa yhden ihmisen tietokoneella!

Olimme tänä syksynä jo toista kertaa mukana yhteistyökumppanimme Accountor Finagon tilitoimistopäivillä. Tapahtuma järjestettiin Messukeskuksessa ja se kokosi yhteen lähes 700 tilitoimistoalan vaikuttajaa. Meille mukana olo on hieno mahdollisuus kertoa Membookista ja verkostoitua tilitoimistoalan ihmisten kanssa.

Toimitusjohtajallamme Tiina Vainiolla oli tapahtumassa myös puheenvuoro otsikolla: ”Yhdistysten digitalisoituminen tarjoaa mahdollisuuksia tilitoimistoille”.

Tiinaa oli kuuntelemassa täysi tupa ja kaikki olivat hyvin yksimielisiä siitä, että yhdistyksissäkin hallintohommat ovat menossa kokoajan ammattimaisempaan suuntaan. Tilitoimistoja tarvitaan avuksi yhdistyksille, kun vaatimukset kasvavat myös viranomaisten taholta – esimerkkeinä vaikkapa GDPR ja tulorekisteri.

Membook ja Finago tekevät tiivistä yhteistyötä palvellakseen yhdistyksiä kokonaisuutena. Olemme tehneet yhdessä ladattavan oppaan ”Yhdistyksen jäsen- ja taloushallinto netissä”, josta saat vinkkejä yhdistyksen hallinnon järjestämiseen näillä kahdella työkalulla.

Aiheeseen liittyvän maksuttoman webinaarin voit katsella tästä linkistä.

Ota yhteyttä, jos haluat että kartoitamme juuri teidän yhdistyksellenne sopivan kokonaisuuden Membookista tai Membook + Procountor -yhdistelmästä. Vielä ehtii hyvin uudistaa järjestelmät ennen uuden jäsenkauden alkua!