Istun tässä kuvassa Timon ja Marin kanssa. Timo on yhtiökumppanini, hän perusti Membookin kanssani kolme vuotta sitten. Marikin on ollut mukana pitkään. Hän vastaa asiakaspalvelustamme. Lauri tuli mukaan kuvan ottamisen jälkeen. Lauri on se, johon uudet asiakkaamme yleensä ensimmäisenä tutustuvat. Hän vastaa myynnistämme. Tiimissämme on toistakymmentä ammattilaista. Ja ystävämme Into. Membookia käyttää jo yli 300 yhdistystä, joiden rekistereissä on 33 000 jäsentä. Rekisteröityneitä Membook -käyttäjiä meillä on jo lähes 12.000!

Membookia käyttää jo yli 300 yhdistystä, joiden rekistereissä on 33 000 jäsentä. Rekisteröityneitä Membook -käyttäjiä meillä on jo lähes 12.000!

Olen ollut alalla jo parikymmentä vuotta, ja vuodenvaihde on aina ollut kiireistä aikaa. Silloin yhdistyksessä aletaan miettiä uusia systeemejä tulevalle vuodelle. Vuodenvaihde lähestyy, ja monessa yhdistyksessä niin tekee myös seuraava jäsenmaksujen laskutus. Näetkö jo etukäteen painajaisia tuosta rumbasta? Turhaan, sillä apu on yhtä lähellä kuin puhelin!

Entä jos ensi vuonna ei enää tarvitsisi käsin merkkailla tai seurata maksuja? Membook hoitaa laskutuksen ja maksujen seurannan automaattisesti

Entä jos ensi vuonna ei enää tarvitsisi käsin merkkailla tai seurata maksuja? Membook hoitaa laskutuksen ja maksujen seurannan automaattisesti. Blogissamme asiakkaamme Cavalieryhdistyksen taloudenhoitaja ja jäsensihteeri Matti J. tuomi kertoo, miten sähköinen laskutus toi heidän yhdistykselleen säästöjä ja helpotti hänen työtään.

Ehdimme vielä erinomaisesti laittaa kaiken kuntoon ensi vuodeksi. Tulevan kauden jäsenlaskut saadaan matkaan helpommin, kuin koskaan ennen. Palvelumme käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Hoidamme kaiken, kunhan saamme vanhan jäsentiedoston esim. selkeässä Excel-muodossa. Käyttöönotto ei maksa mitään, jos yhdistyksessänne on alle 1500 jäsentä ja pärjäätte Membookin Basic-versiolla. Myös isommat järjestöt ja Premium-palvelun asiakkaat hoidamme vauhdilla ja tällöin teemme käyttöönotosta erillisen tarjouksen. Käyttöönoton hinta on kuitenkin aina hyvin kohtuullinen, siihen eivät budjetit kaadu.

Membook auttaa yhdistyksiä täyttämään EU:n tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n velvoitteet

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR koskee myös yhdistyksiä. Asetus on jo voimassa ja siirtymäaika päättyy 25.5.2018. Membook täyttää asetuksen velvoitteet ja auttaa yhdistyksiä toimimaan lakien ja asetusten mukaisesti. Tarjoamme vanhoille ja uusille asiakkaillemme kevään aikana veloituksettoman tietopaketin asetuksen käytännön asioista: mitä yhdistyksessä pitää ottaa huomioon uuden asetuksen tiimoilta.

Myös rivijäsenen kannattaa mutta ei ole pakko käyttää Membookia

Membook siirtää yhdistyksenne kertaheitolla uuteen helpompaan aikaan. Tiedämme myös sen, että kaikki jäsenet eivät innostu uusista työkaluista, vaan osa jäsenistä haluaa edelleen esim. jäsenlaskut paperisena postitse. Membook mahdollistaa myös tämän, ja meillä onkin postituspalvelu paperilaskujen lähettämiseen.

Yhdistyksen viestit kulkevat Membookista vaivattomasti oikeille vastaanottajille. Erilaisten ryhmien teko on helppoa, eikä erillisten sähköpostilistojen kanssa tarvitse enää puljata. Hakuja ja raportteja saa otettua helposti eri kriteereillä.

Uusia jäseniä varten palvelussa on valmis liittymislomake, jolla uudet jäsenet voivat liittyä tai jättää hakemuksen jäsenyydestä. Tiedot, jotka jäsenestä tarvitaan, saa näin kerättyä heti liittymisen yhteydessä suoraan rekisteriin. Jokainen jäsen voi ylläpitää itse omia tietojaan, kommentoida viestejä ja maksaa laskunsa verkkomaksulla. Meillä on käyttäjiä, jotka hoitavat Membookissa useamman kuin yhden yhdistyksen asioita. Heille riittää, että he päivittävät tietonsa yhden kerran, jolloin tiedot päivittyvät kaikkiin Membookia käyttäviin yhdistyksiin. Siksi myös rivijäsenen kannattaa liittyä ja luoda tunnukset: yksillä tunnuksilla saa viestit ja laskut useasta yhdistyksestä!

Miksi vaihtaa juuri meille?

Lupaamme, että tämän helpommaksi eivät yhdistyksen hallintohommat tule! Membook on markkinoiden uudenaikaisin palvelu, jota kehitämme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tulossa on monia uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään yhdistyksen toiminnan ohjaamista. Tavoitteenamme on tehdä Membookista markkinoiden paras ja kattavin palvelu.

Meillä on pitkä kokemus, jonka ansiosta tunnemme järjestö- ja yhdistysmaailman tarpeet. Tiedämme, mitkä ovat kipukohdat. Meillä on kehuttu ja kiitetty asiakaspalvelu, joka auttaa kaikissa Membookin käyttöön liittyvissä asioissa. Meidät tavoittaa arkisin puhelimitse ja sähköpostilla, ja vastaamme kyselyihin nopeasti. Meitä on myös sanottu kivoiksi tyypeiksi. Asioiminen kanssamme on kuulemma helppoa!

Mitä nyt pitäisi tehdä?

Ottakaa meihin heti yhteyttä! Järjestämme teille Membookin demoesittelyn verkossa tai lähetämme tarjouksen palvelumme käytöstä. Ennen joulua tehdyt Membookin käyttöönottopäätökset otamme työn alle välittömästi siten, että saatte takuuvarmasti vuoden 2018 jäsenlaskut vaivattomasti matkaan uudella järjestelmällä.

Toivottavasti kuulemme teistä pikaisesti ja aiheutatte meille oikein kiireisen vuodenvaihteen ja alkuvuoden!